Як буковинцям отримати першу та другу дозу вакцини від COVID-19. Роз'яснення ОДА

19.07.2021 23:58   Опубліковано : Новини України
Джерело: CvNews

Чернівецька ОДА нагадує, що як і перша, так і друга доза вакцини проти COVID-19 гарантована державою. Ви вважаєтеся повністю вакцинованими тільки після введення 2-ї дози вакцини для кількадозних вакцин – саме ними щеплять в Україні.

Ревакцинація має бути проведена через : Comirnaty/Pfizer-BioNTech - 21 день; CoronaVac/Sinovac Biotech - 28 днів; Oxford/AstraZeneca - 11-12 тижнів. Важливо! Для того, аби отримати першу дозу або ревакцинуватися, обов’язково беріть із собою паспорт та код платника податків. Особливо це стосується тих краян, які не уклали договір із сімейним лікарем. Не забувайте й про те, що для отримання другої дози препарату ви маєте знати, бригада якого лікувального закладу робила вам щеплення вперше. Це потрібно для того, щоб ваші дані могли швидко ідентифікувати у медичній базі.

Якщо ж у ході вакцинальної кампанії у вас виникнуть запитання, звертайтеся на «гарячу лінію» за номером – 0 (66) 084 93 13


Читайте більше на CvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews