Буковинець підпалив будинок з рідною сестрою та 4-річною племінницею

20.07.2021 08:01   Опубліковано : Іванна Капустянська
Джерело: CvNews

Сестра намагалася перешкодити йому зробити цей вчинок, у результаті чого брат наніс її каністрою декілька ударів по тілу.

 Ввечері 18 липня на спецлінію «102» надійшло повідомлення від 28-річної жительки села Клішківці про те, що рідний брат навмисно підпалив помешкання, у якому перебувала її 4-річна донька. Після скоєного чоловік зник з місця події. Жінка вибігла з дитиною на вулицю та одразу викликали медиків, рятувальників і поліцію. 
 
Правоохоронці здійснили низку поліцейських заходів та встановили, що того дня 23-річний чоловік прийшов до будинку своєї рідної сестри. Між ними виникла суперечка на ґрунті перерозподілу спадщини після смерті їхнього батька. У розпалі конфлікту буковинець вхопив ємкість з невідомою речовиною та погрожував підпалити будинок. Сестра намагалася перешкодити йому зробити цей вчинок, у результаті чого брат наніс її каністрою декілька ударів по тілу. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Чернівецької області.
 
Жінка вибігла на вулицю, аби викликати відповні служби. Коли повернулася в кімнату, побачила, що брат облив помешкання невідомою речовиною та підпалив, після чого зник з палаючого помешкання. Заявниця одразу вхопила на руки свою малолітню дитину, яка на цей момент дивилася телевізор у кімнаті та вибігла з нею на подвір’я. Буковинка отримала незначні опіки тіла, однак від госпіталізації відмовилася.

Поліцейські, які приїхали на виклик, з’ясували, що після підпалу, чоловік пішов до свого будинку, який знаходиться по сусідству з помешканням сестри, та зачинився там.

За фактом вчинення протиправних дій слідчі поліції внесли відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 2 статті 15 (Замах на злочин)  та пунктом 2 частини 2 статті 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України.
Отримавши інформацію про необхідність силової підтримки у здійсненні операції, на місце події одразу прибули співробітники роти особливого призначення поліції та Корпусу оперативно-раптової дії.
 
Спецпризначенці затримали чоловіка в порядку статті 208 (Затримання уповноваженою службовою особою) Кримінального процесуального кодексу України та передали затриманого слідчим, які помістили його до ізолятора тимчасового тримання.

Поліцейські вилучили речові докази з місця події. Наразі встановлюється сума завданих збитків.
Слідчі поліції вже повідомили затриманому про підозри.
Триває досудове розслідування.



Читайте більше на CvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews