Під час мистецької п'ятниці у Чернівцях відбудуться цікаві атракції, виступи поетів і бардів

А також буде розіграно подарунок від Юлії Косівчук

21.07.2021 19:16   Опубліковано : Новини України
Джерело: CvNews

У рамках проєкту "Четверта хвиля. Буковина", який започатковує відділ Буковинської діаспори, чернівецька мисткиня Юлія Косівчук запрошує на імпрезу "Мистецька п'ятниця. "Четвертий вимір". Захід відбудеться 23 липня о 16.00 у колоритному дворику Чернівецького обласного краєзнавчого музею за (вул. О. Кобилянської, 28).

- На гостей чекають творчі атракції, виступи наших поетів і бардів. А головне: спеціально для імпрези я написала картину, яку ми розіграємо серед присутніх, - каже Юліія Косівчук.

Четвертий вимір. Фото з мережі Інтернет

Довідково

Юлія Косівчук (9.01.1980, Чернівці) – українська письменниця, бард, художниця. Закінчила філологічний факультет Чернівецького національного університету імені Ю. Федьковича. Автор двох поетичних збірок: «У стилі достиглого льону» та «Помаранча-SIZE», прозової збірки «Небезпека зсуву», а також дитячих книжок: «Війна і маленька Віра», «Мама, в якої зламалася пружинка» та «Дракон – це вам не динозавр».

Упродовж тривалого часу проживає у Каліфорнії (США), але не полишає творчості: активно музикує, створює картини і мурали, пише поезію та прозу.


Читайте більше на CvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews