Спецпризначенці вилучили у агресивного буковинця вогнепальну зброю

24.07.2021 22:14   Опубліковано : Новини України
Джерело: CvNews

Сьогодні, 24 липня, здійснюючи досудове розслідування кримінального правопорушення, співробітники Чернівецького районного відділу поліції провели санкціонований обшук на території домогосподарства 45-річного буковинця.

Коли слідчо-оперативна група приїхала до чоловіка з ухвалою суду про обшук, він почав поводитися агресивно та перешкоджав правоохоронцям виконувати свою роботу. Для забезпечення правопорядку та безперешкодного здійснення слідчих дій, на місце обшуку прибули співробітники роти поліції особливого призначення ГУНП в Чернівецькій області.

Під час обшуку поліцейські встановили причетність чоловіка до ще одного порушення чинного законодавства. Зокрема, правоохоронці виявили та вилучили пістолет, на який у буковинця не було необхідних дозвільних документів, а також інші речові докази, що можуть свідчити про протиправну діяльність порушника. 

Читайте також

Буковинець зберігав вдома нелегальну зброю
На Чернівеччині 18-річна дівчина напоїла собаку спиртним (Фото, відео)

Слідчі поліції вирішують питання щодо внесення відомостей до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками частини 1 статті 263 (Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) Кримінального кодексу України, повідомляє відділ комунікації поліції Чернівецької області.


Читайте більше на CvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews