У таборі "Лунка" на Буковині діти займаються робототехнікою та відвідують мобільний планетарій

27.07.2021 08:19   Опубліковано : Новини України
Джерело: CvNews

Цьогоріч у першій профільній зміні табору «Лунка» оздоровили 100 дітей. Про це повідомляє Департамент освіти і науки Чернівецької обласної державної адміністрації.

Поряд із традиційними спортивними та розважальними заходами, вихованці займалися також робототехнікою, кінорежисурою та журналістикою, мали можливість поринути у віртуальний світ Космосу у мобільному планетарії, відвідали вершини «Палтін» та «Прислоп», поляну «Сонячна».

Читайте також

Діти учасників АТО з Буковини відпочили в Латвії

У таборі відпочивали вихованці технічних гуртків Чернівецького обласного центру науково-технічної творчості учнівської молоді, центру естетичного виховання «Юність Буковини», міського центру НТТУМ, міського палацу дітей та юнацтва, Чернівецького міського центру юних техніків імені Леоніда Каденюка, закладів загальної середньої та позашкільної освіти краю, сироти та діти, позбавлені батьківського піклування.

 


Читайте більше на CvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews