35-річний буковинець жорстоко вбив пенсіонерку

28.07.2021 10:07   Опубліковано : Іванна Капустянська
Джерело: CvNews

Буковинець вбив пенсіонерку та втік, а на наступний день повернувся - і викрав усі коштовності.

Завершено досудове розслідування за фактом умисного вбивства 65-річної жительки Чернівців. Про це повідомляє пресслужба Прокуратури Чернівецької області. 

За процесуального керівництва Чернівецької окружної прокуратури завершено досудове розслідування та передано до суду обвинувальний акт стосовно 35-річного буковинця за фактом вчинення умисного вбивства та крадіжки (ч.1 ст. 115 та ч.2 ст.185 КК України).

За даними слідства, у березні цього року, розпиваючи  алкогольні напої у приватному домогосподарстві 65-річної чернівчанки, чоловік скоїв особливо тяжкий злочин. Під час раптово виниклого конфлікту – наніс пенсіонерці смертельне ножове поранення та втік з місця скоєння злочину. Проте, наступного дня повернувся, зняв з жертви золоті сережки, дві золоті каблучки та розпорядився викраденим майном на власний розсуд. 

Вказаний громадянин раніше притягувався до кримінальної відповідальності за майнові злочини та відбував покарання у місцях позбавлення волі. Наразі він перебуває під вартою.


Читайте більше на CvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews