У Веренчанській школі завершено зовнішні роботи

30.07.2021 10:12   Опубліковано : Новини України
Джерело: CvNews

Зовнішні роботи завершено, внутрішні – на фінальній стадії. У Веренчанці триває зведення нового корпусу школи, на який громада чекала майже 30 років.

Так, фасад закладу вже утеплили, незабаром розпочнуть облаштовувати територію: планують облаштувати доріжки та зелені зони, а також футбольний майданчик зі штучним покриттям.

Як пояснив директор Веренчанської школи Юрій Кривак, новий корпус був украй потрібен, адже у приміщенні, розрахованому на 250 учнів, тіснилися майже вдвічі більше дітей. Як результат – навчання у дві зміни та переповнені кабінети. Звісно ж, такі умови позначалися і на здоров’ї, і на здатності засвоювати матеріал.

– Новий корпус дасть нам змогу запровадити кабінетну систему, бо раніше через брак місця не могли цього зробити. Матимемо нову їдальню і актовий зал, сучасні класи фізики, хімії, біології, інформатики. Також плануємо зорганізувати нові гуртки,– розповів Юрій Кривак.

Зводять новий корпус у Веренчанській школі за програмою «Велике будівництво». Він буде енергоощадним та максимально комфортним.


Читайте більше на CvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews