Буковинця, який збив на смерть мотоцикліста, заарештували

30.07.2021 20:28   Опубліковано : Іванна Капустянська
Джерело: CvNews

Винуватець зізнався сам.

Керівництво ГУНП в Чернівецькій області орієнтувало на встановлення місцезнаходження кермувальника особовий склад поліції та громадськість. Зрозумівши, що далі переховуватися немає сенсу, 28-річний чоловік прийшов до поліцейських і зізнався в скоєному.
 
Про це повідомляє відділ комунікації поліції Чернівецької області.
 
Під час проведення слідчих дій правоохоронці з’ясували, що порушник перебував за кермом у стані алкогольного сп’яніння. Ця обставина передбачає більш суворе покарання за скоєння автопригоди з потерпілими.
 
Співробітники відділу розслідування злочинів у сфері транспорту Слідчого управління ГУНП повідомили водію-порушнику про підозру у вчиненні злочину, передбаченого частиною 3 статті 286-1 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами в стані сп’яніння) Кримінального кодексу України.
 

Зважаючи на обставини й тяжкість правопорушення поліцейські звернулися до суду з клопотанням про обрання підозрюваному найсуворішого запобіжного заходу. Слідчий суддя підтримав клопотання органів досудового розслідування та обрав водію винятковий запобіжний захід – тримання під вартою без альтернативної можливості внесення застави. За скоєне йому загрожує від 5 до 10 років позбавлення волі.


Читайте більше на CvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews