Мер Чернівців обурився через низьку орендну плату за приміщення колишньої "Української книги" на Центральній площі

31.07.2021 15:54   Опубліковано : Новини України
Джерело: CvNews
Чернівецький міський голова Роман Клічук обурився через неадекватну орендну плату за приміщення колишньої "Української книги" у центрі Чернівців.
 
- Вважаю абсолютно неприпустимим варіант оренди такого приміщення площею 150 кв.м. в самісінькому центрі міста всього за 3500 гривень. Наразі заклад повністю перероблений під кав‘ярню-кондитерську, з розкішним ремонтом та достатньою кількістю посадкових місць. Книги там - чисто формальна частина декору, а ідея подати це як громадський простір , виключно для «окозамилювання». Усі чернівчани, які слідкують за справою, знають, що оренда тут оформлена на ГО, а вона не має права здійснювати комерційну діяльність. У бажанні здати в суборенду частину площі на приватних підприємців, їм було нещодавно відмовлено. Наголошую, комунальні приміщення мають приносити прибуток громаді міста в першу чергу, - зазначив Роман Клічук.

Читайте більше на CvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews