Співачка OLVIA та художник Сергій Савченко презентували кліп на пісню «Кульбабка» (ВІДЕО)

31.07.2021 16:08   Опубліковано : Новини України
Джерело: CvNews

Відео є унікальним поєднанням співу, музики, відео-арту та малярства. Сергій Савченко – знаменитий львівський художник. Закінчив Львівський коледж декоративно-ужиткового мистецтва ім. І. Труша та Львівську академію мистецтв.

Савченко працює в галузі живопису, фотографії, відео, анімації, скульптури, інсталяції. Бере участь у міжнародних резиденціях, майстернях та мистецьких заходах в Україні та світі. Засновник галереї Савченко у Гданську (Польща). Учасник більш ніж 70 персональних та більш ніж 100 групових виставок.

Роботи знаходяться в музейних та приватних колекціях.

OLVIA (Ольвія, справжнє ім’я - Ольга Баландюх) є учасницею талант-шоу «Голос країни» 2020 в команді Тіни Кароль; учасниця Молодої опери «Ukraine-Terra Incognita»; учасниця міжнародного джаз фестивалю Jazz Bez XX. 

Читайте також

Чернівецький гурт презентував новий кліп, який знімали у мерії (Відео)
Рок-гурт «Друга ріка» в лютий мороз знімали кліп у горах Буковини (Фото, відео)

Володарка унікального контральто володіє великою палітрою музичних жанрів. Співачка, яка за освітою є також художницею.

Автором музики є відомий український музикант Johnbass, який є автором проектів «Є» 1995 та 2003 років, учасник груп «Клуб шанувальників чаю», «Мертвий півень».

Це вже шоста пісня, яку OLVIA та Джон записали разом. Колаборація музикантів та художника призвели до неймовірного результату, де музика та відео існують як дві частини оригінального мистецького твору.

Цікаво, що на такий вишуканий та модерний мистецький твір авторів надихнула крільчиха Кульбабка, домашня улюблениця Ольги, яку вона забрала минулого року з притулку.

null
Фото з мережі Інтернет

 

 


Читайте більше на CvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews