Житель Черкащщини викрав гроші в одній із чернівецьких церков. Поліцейські розшукали його

10.08.2021 09:25   Опубліковано : Новини України
Джерело: CvNews

Невідома особа проникала до приміщень культових споруд на території обласного центру з метою викрадення грошей. Співробітники карного розшуку ГУНП в Чернівецькій області та Чернівецького РУП здійснили низку розшуково-слідчих дій. За їх результатами правоохоронці розшукали зловмисника.

Відпрацювавши коло осіб, які могли бути причетними до вказаної крадіжки, поліцейські розшукали 8-річного жителя Черкаської області, якому вдалося поцупити кошти в одному з чернівецьких храмів. Чоловік раніше вже потрапляв у поле зору правоохоронців за скоєння майнових злочинів.

 

Читайте також

Буковинець зберігав вдома нелегальну зброю
22-річний буковинець викрав у пенсіонерки майже 11 тисяч гривень

За результатами досудового розслідування слідчі поліції склали обвинувальний акт і скерували його до суду для розгляду. Порушник обвинувачується у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого частиною 3 статті 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України, повідомляє відділ комунікації поліції Чернівецької області.

 


Читайте більше на CvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews