Коноплі на 800 тисяч гривень вилучили поліцейські на Буковині (ФОТО)

13.08.2021 14:04   Опубліковано : Новини України
Джерело: CvNews

Увечері 12 серпня співробітники відділення поліції № 2 (м. Кіцмань) Чернівецького районного управління поліції отримали інформацію про культивування конопель на одній із присадибних ділянок у селищі Лужани. Попередньо, вартість вилученої наркосировини за цінами «чорного ринку» становить приблизно 800 тисяч гривень. Слідчі поліції наразі проводять досудове розслідування. За нелегальне вирощування конопель порушнику загрожує до 7 років позбавлення волі.

Для перевірки інформації поліцейські навідалися до вказаного домогосподарства й отримали згоду його 37-річного власника на огляд приватної території. Співробітники територіального підрозділу ГУНП спільно з оперативниками обласного управління боротьби з наркозлочинністю ДБН НПУ виявили неподалік будинку грядки з коноплями. Правоохоронці вилучили у порушника більше 520 цих нарковмісних рослин.

Окрім цього, під час огляду житлового будинку поліцейські вилучили висушені коноплі, а також уже готову до вживання наркотичну речовину.

Слідчі поліції внесли відомості про викрите правопорушення до Єдиного реєстру досудових розслідувань з кваліфікуючими ознаками частини 2 статті 310 (Посів або вирощування снотворного маку чи конопель) Кримінальний кодекс України. Вилучені речові докази правоохоронці направили на дослідження до Чернівецького науково-дослідного експертно-криміналістичного центру МВС, повідомляє відділ комунікації поліції Чернівецької області.


Читайте більше на CvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews