Двоє буковинців потрапили до півфіналу національної премії для вчителів Global Teacher Prize Ukraine 2021

20.08.2021 01:30   Опубліковано : Новини України
Джерело: CvNews

Двоє буковинців потрапили у півфінал національної премії для вчителів Global Teacher Prize Ukraine 2021. У ТОП-50 увійшли Микола Попадюк з Чернівців та Маріанна Климчук з Долішнього Шепоту.

Микола Попадюк викладає всесвітню історію, громадянську освіту, історію України, правознавство та основи критичного мислення. Він навчає дітей у Чернівецькому ліцеї № 10.

Маріанна Климчук викладає англійську мову у дистанційній школі «Меридіан». Вона вже неодноразово потрапляє у ТОП-50 найкращих вчителів країни за версією Global Teacher Prize Ukraine. Її учні складають Кембриджські іспити, беруть участь у програмі міжнародного обміну FLEX.

Global Teacher Prize – це світова щорічна «Нобелівська премія» для вчителів, започаткована мільярдером Санні Варкі у 2014 році. Національну премію ініціювала громадська спілка «Освіторія» у 2017 році. Її мета – відзначити внесок українських вчителів і підняти престиж професії педагога. Переможець отримує 250 тисяч гривень, рік навчання та поїздку на світовий освітній форум.


Читайте більше на CvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews