Центри масової вакцинації від COVID-19 на Буковині змінюють графік роботи

21.08.2021 08:34   Опубліковано : Новини України
Джерело: CvNews

Центри масової вакцинації від COVID-19 на Буковині змінюють графік роботи. Із суботи, 21 серпня, вони прийматимуть охочих зробити щеплення щодня із 12:00 до 18:00. 

Час відкоригували, аби буковинцям було зручно потрапити на процедуру під час обідньої перерви чи після роботи. Про це у своєму зверненні повідомив голова Чернівецької обласної державної адміністрації Сергій Осачук. 

У відео, яке голова ОДА записав у лабораторному центрі, він наголосив, що тут щодня фіксують велику кількість нових випадків захворювання. Також Сергій Осачук розповів, що відвідав лікарню у Сторожинці, де вже перебувають 96 пацієнтів із COVID-19. Жоден із них не вакцинувався. 

«Хворіти на COVID-19, особливо на штам «Дельта», – це дуже дорого. Тобто не тільки небезпечно для життя і здоров’я, а й вартує багато коштів. Тому прошу, подбайте про здоров’я і збережіть сімейний бюджет», – закликав Сергій Осачук. 

Нагадаємо, на Буковині працюють 9 центрів масової вакцинації. Адреси – за посиланням https://bukoda.gov.ua/vaccination 


Читайте більше на CvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews