У 21-й школі у Чернівецькій області вода не придатна до вживання і може спричинити отруєння

24.08.2021 13:59   Опубліковано : Новини України
Джерело: CvNews

У 21-й школі у Чернівецькій області вода не придатна до вживання і може викликати кишкову інфекцію та харчове отруєння.

Про це повідомляє Чернівецький обласний центр контролю та профілактики хвороб:

"Станом на 19 серпня 2021 року у 249 закладах освіти області (у т.ч. у 64 - у складі комісій) відібрано та досліджено 251 пробу питної води за санітарно-хімічними та 254 проби - за бактеріологічними показниками. Не відповідали санітарним вимогам за санітарно-хімічними показниками – 5 (2,1%) проб, за бактеріологічними - 19 (7,4 %) проб", - йдеться у повідомленні.

Зокрема, вода не придатна до споживання у наступних школах:

7 – закладах дошкільної освіти (Стерченський ЗДО, Стрілецькокутський ЗДО, Верхньопетрівецький ЗДО, Нижньопетрівецький ЗДО, Великокучурівський ЗДО, Кам’янський ЗДО, Михальчанський ЗДО);

14 – закладах загальної середньої освіти (Долишньошепітський НВК, Червонодібровецький НВК, Дубовецький ЗЗСО І-ІІ ступенів, Репужинецький НВК, Динівецький НВК, Мариничівський НВК, Підзахаричівський НВК, Рипенський ЗЗСО І ступеня, Рижівський ЗЗСО І ступеня, Верньопетрівецький ліцей, Нижньопетрівецькиий ліцей №1, Великокучурівський ЗЗСО І-ІІІ ступенів, Великокучурівська школа мистецтв, Кам’янський ліцей)".


Читайте більше на CvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews