Митника пункту пропуску "Мамалига" зловили на хабарі 700 доларів (ФОТО)

21.09.2021 18:21   Опубліковано : Новини України
Джерело: CvNews
Служба безпеки України викрила на хабарі головного державного інспектора Міжнародного автомобільного пункту пропуску «Мамалига» Чернівецької митниці ДМСУ. Оперативники спецслужби встановили, що митник вимагав неправомірну вигоду від громадян, які перетинали держкордон на автомобілях іноземної реєстрації.
 
За «винагороду» правопорушник обіцяв не створювати штучних перешкод під час оформлення цих транспортних засобів на в’їзд із території Молдови в Україну. Сума отриманого хабара становила 700 доларів США.
Фото СБУ
Правоохоронці затримали інспектора під час отримання чергової частини неправомірної вигоди поблизу пункту пропуску, повідомляє пресслужба СБУ в Чернівецькій області.
 
У межах розпочатого кримінального провадження правопорушнику повідомлено про підозру у скоєнні злочину, передбаченого ч. 3 ст. 368 (прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою) Кримінального кодексу України.

Читайте також

На Буковині СБУ викрила начальника відділу Держприкордонслужби на отриманні хабара від підлеглого
Буковинець, який пропонував хабар поліціянтові, постане перед судом
Триває досудове слідство, перевіряються інші можливі факти корупційних дій митника.
Операція із викриття зловмисника проводилась спільно з територіальним управлінням Державного бюро розслідувань, розташованого у Хмельницьку, за процесуального керівництва Чернівецької обласної прокуратури.

Читайте більше на CvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews