На Вижниччині відновлюють 12 кілометрів гірського шляху (ФОТО)

23.09.2021 12:37   Опубліковано : Новини України
Джерело: CvNews

На Буковині відновлюють 12 кілометрів автошляху Т-26-01 «Чернівці – Вашківці – Путила – КПП «Руська». Дорога пролягає територією колишнього Путильського, Вижницького та Кіцманського районів. Лагодять відрізок від села Дихтинець до Путили, інформує Служба автомобільних доріг у Чернівецькій області.

Роботи з поточного середнього ремонту стартували на початку вересня. Наразі підрядник уже відфрезерував 7,5 кілометра зруйнованого покриття. Також на п’яти кілометрах укріпили основу дороги, влаштувавши шар з щебенево-піщаної суміші, до якої додали спеціальний в’яжучий матеріал. Крім того на чотирьох кілометрах виконали роботи з регенерації, почали замінювати та ремонтувати штучні споруди на з’їздах.

Читайте також

На Буковині відремонтували понад 60 км доріг

Триває фрезерування старого зношеного асфальту та укріплення основи дороги методом холодного ресайклінгу. Наступним кроком буде влаштування нижнього шару з крупнозернистого асфальтобетону та фінішного з щебенево-мастикового асфальтобетону.

На відрізку, що ремонтується, організований реверсивний рух. Він регулюється спеціальними світлофорами.


Читайте більше на CvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews