Жителі Чернівецької області за місяць придбали автівок на два мільйони доларів

25.09.2021 08:37   Опубліковано : Новини України
Джерело: CvNews

Минулого місяця у Чернівецькій області зареєстрували 65 нових автомобілів. На купівлю цих авто в регіоні витратили 2 млн доларів, а найпопулярнішою моделлю був кросовер Kia Sportage. Позашляховики та кросовери склали 85% від зареєстрованих у серпні автомобілів.

Дизельними двигунами були обладнані 24% машин. Середня ціна кожного автомобіля склала 30 500 доларів, якщо не враховувати вартості додаткового обладнання. Про це повідомляє сайт з продажу автомобілів RST.ua.

Найпопулярнішою маркою у регіоні була Toyota. За місяць придбали 15 таких автомобілів на суму 550 000 доларів. Кросовер Kia Sportage отримав найбільшу кількість продажів у регіоні і покрив 12% продажів. Крім нього часто купували Toyota RAV4 і Toyota Land Cruiser Prado.

null
Фото з мережі Інтернет

Загалом в Україні зареєстрували 8 450 нових автомобілів. На покупку цих авто витратили 266 млн доларів, а найпопулярнішою моделлю був кросовер Kia Sportage. Позашляховики та кросовери склали 72% від усіх зареєстрованих у серпні нових автомобілів.

Продажі нових авто зросли на 20%, якщо порівнювати із серпнем 2020 року.

 

У липні у Чернівцях та області зареєстрували 85 нових автомобілів на загальну вартість 2,7 млн доларів. Тоді найпопулярнішим брендом була також Toyota, а найпопулярніша модель – Kia Sportage.


Читайте більше на CvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews