"Укрзалізниця" змінила маршрут потягу №118/117 Чернігів — Чернівці (схема руху)

26.09.2021 14:02   Опубліковано : Новини України
Джерело: CvNews

Ситуація на залізничній дільниці Новоселиця — Мамалига, через яку курсував поїзд №118/117 Чернігів — Чернівці, залишається складною. Тому "Укрзалізниця" змінила графік та маршрут поїздів через карстовий провал, що утворився під колією на залізничній ділянці Новоселиця-Мамалига у Чернівецькій області.

"Ухвалено рішення про те, що вищевказаний поїзд курсуватиме об'їзним шляхом — через Тернопіль та Заліщики. Через це з маршруту виключені зупинки на станціях: Новоселиця, Ларга, Кам'янець-Подільський та Дунаївці", — поінформувала компанія.

Читайте також

У сусідньому з Чернівцями Тернополі ферма криптовалюти крала електроенергію в Укрзалізниці (ФОТО, ВІДЕО)
Від тепер квитки на потяги можна буде бронювати за два місяці

Поїзд №118/117 не вирушатиме з Чернівців 1 та 2 жовтня, а також 15 та 16 жовтня. З Чернівців можна буде виїхати потягом №8/7 Чернівці—Київ. До нього з 27 вересня додадуть більше вагонів. Виїзду з Чернігова не буде 2 та 3 жовтня, а також 15 та 16 жовтня.

Зі станцій Ларга, Кам'янець-Подільський та Дунаївці можна буде виїхати рейсом №127/128 Ларга — Чернігів. Посадка на потяг здійснюватиметься за заздалегідь придбаними квитками на рейс №118/117. Зі станції Гречани можна буде виїхати потягами №117/118 та №127/128.

null
Фото з мережі Інтернет

А тим часом

"Укрзалізниця" вже залучила фахівців з карстових процесів, які аналізуватимуть придатність ділянки Новоселиця — Мамалига для подальшого руху та способи стабілізації земляного полотна.


Читайте більше на CvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews