Гендиректор Pfizer розповів, коли світ зможе повернутися до нормального життя (ВІДЕО)

27.09.2021 02:32   Опубліковано : Новини України
Джерело: CvNews

Генеральний директор Pfizer Альберт Бурла прогнозує, що світ зможе повернутися до нормального життя протягом року, але для цього потрібні щорічні щеплення від COVID-19.

Про це повідомляють "Букви" з посиланням на телеканал CNBC.

- Гадаю, що протягом року ми зможемо повернутися до нормального життя. Я не думаю, що нові штами більше не будуть з’являтися, і я не думаю, що ми зможемо прожити своє життя без щеплень від коронавірусу, – сказав Бурла в програмі This Week на каналі ABC.

Він також припустив, що, ймовірно, будуть потрібні щорічні щеплення від коронавірусу: “Вакцин буде вистачати як мінімум на рік, і я думаю, що найбільш вірогідним сценарієм буде щорічна вакцинація”.

Передбачення Бурли щодо того, коли відновиться нормальне життя для жителів планети, збігається з прогнозом генерального директора Moderna Стефана Банселя:

- На сьогоднішній день, я вважаю, що через рік, – сказав Бансель швейцарській газеті Neue Zuercher Zeitung.

Заступник міністра охорони здоров’я – головний державний санітарний лікар України Ігор Кузін прогнозує, що пандемія коронавірусу COVID-19 триватиме ще від двох до п’яти років.

 

 


Читайте більше на CvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews  





Єдині новини

Радіо

TeNews Radio УХ Радіо

Головне за день