У Сторожинецькій лікарні встановили два підйомники для пацієнтів з інвалідністю

27.09.2021 12:46   Опубліковано : Новини України
Джерело: CvNews

У Сторожинецькій багатопрофільній лікарні інтенсивного лікування з’явилися два підйомники для осіб, що користуються колісними кріслами. В терапевтичному і інфекційному відділенні. Наразі в цих відділеннях лікують хворих на COVID -19.

Про це на своїй сторінці у Facebook повідомила представниця Урядового уповноваженого з прав осіб з інвалідністю у Чернівецькій обласній державній адміністрації Валентина Добридіна.

Вона обстежила нові елементи доступності та обговорила з керівником лікарні, Олександром Войцеховським, інші питання забезпечення та удосконалення доступності у закладі.

Читайте також

Щоденний екстрім: чи доступні тролейбуси у Чернівцях для людей з інвалідністю?

- Лікарня в стадії ремонту та реконструкції. Тривають роботи, і ще не все завершено. Крім підйомників до згаданих відділень, найближчим часом буде встановлено ліфт. Він дасть можливість дістатися до поверхів, на яких розташовані реанімаційне, хірургічне та травматологічне відділення, – зауважила Валентина Добридіна.

За словами представниці Урядового уповноваженого,поліклініка та пологове відділення обладнані нормативними пандусами. Крім того, на прилеглій території планують встелити покриття, пристосоване для потреб осіб з порушенням зору.


Читайте більше на CvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews