У Чернівцях вандали пошкодили таблички "Квітки надії" з елементами доповненої реальності

29.09.2021 19:33   Опубліковано : Новини України
Джерело: CvNews

У Чернівцях на території Жовтневого парку пошкодили чотири таблички, які показували елементи доповненої реальності. Вони є частиною експозиції "Квітка надії", присвяченої фестивалю "Червона рута-1989". Одну табличку зламали, а інші три — розмалювали.

Про це Суспільному повідомив директор парку Юрій Воронка.

За його словами, збитки через пошкоджені таблички складають чотири тисячі гривень. Їх відновлюватимуть за гроші парку. Також планують звернутися до міськради, аби на території парку ввели патрулювання.

Загалом проєкт "Квітка надії" коштував півтора мільйона гривень. Його створили за підтримки "Українського культурного фонду". Він передбачає, що просканувавши QR-код на табличці, можна побачити елементи доповненої реальності фестивалю "Червона рута".

Нагадаємо, нещодавно у Чернівцях презентували експозицію "Квітка Надії". На території

Читайте також

Квітковий годинник у центрі Чернівців відремонтували (Фото)


парку створили три маршрути, які ведуть до галявини в парку, де була сцена співаної поезії. Щоб побачити елементи доповненої реальності, потрібно зісканувати QR-код з табличок, що розташовані на маршрутах.


Читайте більше на CvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews