На Буковині судитимуть членів організованої злочинної групи, які займалися наркобізнесом

30.09.2021 16:46   Опубліковано : Новини України
Джерело: CvNews

У лютому минулого року слідчі поліції ГУНП в Чернівецькій області спільно з обласним управлінням стратегічних розслідувань ДСР НПУ під процесуальним керівництвом Чернівецької обласної прокуратури задокументували протиправну діяльність учасників цієї організованої злочинної групи.

Під час досудового розслідування правоохоронці здійснили низку поліцейських та оперативно-розшукових заходів і зібрали достатньо доказів незаконної діяльності членів ОЗГ.

Всім трьом чоловікам слідчі поліції повідомили про підозри. Після цього суд обрав їм запобіжні заходи, зокрема, організатора - арештували, двом його спільникам – тримання під вартою з альтернативою внесення застав.

За результатами досудового розслідування під процесуальним керівництвом Чернівецької обласної прокуратури слідчі поліції направили обвинувальний акт для розгляду до Хотинського районного суду, повідомляє відділ комунікації поліції Чернівецької області.

Читайте також

На Буковині судитимуть працівників поліції за наркотики
Буковинські митники вилучили 10 ящиків медпрепаратів із вмістом «Трамадолу»
На пункті пропуску «Мамалига» буковинські прикордонники затримали чоловіка, який перевозив ліки з наркотичним вмістом

 


Читайте більше на CvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews