Через капітальний ремонт у Чернівцях обмежили проїзд на частині вулиці Руської

27.03.2024 15:50   Опубліковано : Іванна Капустянська
Джерело: CvNews

З 27 березня розпочинають капітальний ремонт вулиці Руської на ділянці від вулиці Зеленої до Січових Стрільців. На період ремонту для автомобілів частково обмежать рух вулицею. За умовами договору роботи мають завершити до грудня.

Про це повідомили на Facebook-сторінці міського департаменту благоустрою, пише Суспільне.

Автомобілі можуть об'їхати ділянку через вулиці Січових Стрільців, Кишинівську та Зелену. Водночас громадський транспорт курсуватиме без змін.

"Роботи тільки починаються, тому повного перекриття для всього транспорту ще немає. Однак, щоб уникнути заторів через роботу техніки, краще об'їздити. Підрядник намагатиметься проводити роботи так, щоб не перекривати повністю рух", – повідомили у департаменті.

null

За інформацією департаменту, на ділянці потрібно замінити мережі, бо деяким з них понад сто років. Опісля відновлять дорожнє покриття, щоб там міг їздити новий транспорт.

"Місто активно закуповує новий громадський транспорт, який не витримає тривалої експлуатації по розбитій вулиці. Нелогічно інвестувати в новий транспорт, а потім витрачати кошти на його постійний ремонт", — написав у Facebook заступник міського голови Василь Зазуляк.Згідно з тендером, роботи виконуватиме компанія "ТЕХНО-БУД-ЦЕНТР". Це єдина компанія, яка подала тендерну пропозицію. Вартість робіт становить майже 34,9 мільйона гривень.

Згідно з календарним планом за додатковою угодою з підрядником, роботи розпочнуть у березні 2024 року. До серпня підрядник облаштовуватиме каналізаційні, водопровідні мережі, а також мережі електро- та газопостачання. З квітня почнуть улаштовувати покриття доріг та тротуарів.


Читайте більше на CvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews