Приміщення заводу у Чернівцях продали на аукціоні за понад 20 мільйонів гривень

24.05.2024 00:08   Опубліковано : Іванна Капустянська
Джерело: CvNews

Приміщення заводу "Електропобутприлад" у Чернівцях продали на аукціоні за понад 20 мільйонів гривень – це майже вдвічі більше стартової вартості. Завод спеціалізується на виробництві замків, втім новий власник може використовувати майно на свій розсуд.

Про це йдеться на сайті фонду держмайна.

Участь в аукціоні взяли двоє учасників. Найбільшу суму запропонував приватний підприємець Сергій Ахременко. Він є директором кампанії "Славтелеком", яка працює у сфері електрозв'язку. Про це йдеться на платформі YouControl.

Що відомо про "Електропобутприлад"
Приміщення заводу розташовані на вулиці Денисівська, 7А у Чернівцях. Раніше на підприємстві виготовляли замки, втім з 2021 року завод не отримував доходу – зараз там є двоє працівників. Про це йдеться у повідомленні на сайті Prosorro.Продажі.

На аукціоні продали нежитлову будівлю та споруди загальною площею понад 800 квадратних метрів.

За умовами аукціону новий власник має впродовж шести місяців сплатити понад 3 мільйони гривень боргу, зокрема перед бюджетом та із зарплати. Також за цей час не має звільняти працівників.

"Завод розташований у зручному місці з розвиненою логістикою та має значний потенціал для розвитку. Частина майна вже здається в оренду, що забезпечить новому власнику стабільний дохід", – повідомив у Telegram голова фонду держмайна Віталій Коваль.


Читайте більше на CvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews