У Чернівцях стадіон ліцею відновить приватний інвестор

28.05.2024 10:48   Опубліковано : Іванна Капустянська
Джерело: CvNews

17 травня відбувся перший Інвестиційний конкурс у Чернівецькій міській громаді на інвестиційний обʼєкт "Відновлення спортивної інфраструктури Чернівецького ліцею №18 за адресою м. Чернівці, вул. Сергія Скальда, 26-В". Конкурсною комісією одноголосно визначено переможця.

Про це пише molbuk.ua з посиланням на департамент соціально-економічного розвитку та стратегічного планування Чернівецької міської ради.

Переможцем став інвестор - Цуркан Дмитро Євгенович (фізична особа), яким презентовано власний інвестиційний проєкт.

Інвестором буде забезпечено відновлення спортивної інфраструктури та шкільного стадіону, який стане спортивним майданчиком та комфортним місцем для фізичного, психологічного та активного розвитку учнів та працівників ліцею і жителів громади.

Приватний інвестор, який інвестуватиме власний капітал у реалізацію цього проєкту, матиме можливість вести підприємницьку діяльність, яка не суперечить чинному законодавству України.

 


Читайте більше на CvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews