На Буковині мікроавтобус врізався у вантажівку, загинула дівчина

12.06.2024 15:31   Опубліковано : Іванна Капустянська
Джерело: CvNews

Унаслідок зіткнення мікроавтобуса з вантажним автомобілем у Вижницькому районі,  загинула 24-річна буковинка.

На Вижниччині, внаслідок зіткнення мікроавтобуса з вантажним автомобілем, 24-річна буковинка отримала травми несумісні з життям.

Про це повідомили у відділі комунікації Нацполіції у Чернівецькій області.

Увечері 11 червня, до поліції надійшло повідомлення про те, що на автодорозі Т-2601, сполученням "Чернівці-Шепіт", у напрямку села Сергії трапилася дорожньо-транспортна пригода з потерпілим. На місці події працювали співробітники відділу розслідування злочинів у сфері транспорту СУ ГУНП в Чернівецькій області та слідчо-оперативна група відділення №1 (Путила) Вижницького РВП. Попередньо поліцейські з’ясували, що 22-річний водій автомобіля "Opel Vivaro", не впорався з керуванням та допустив зіткнення з вантажівкою "УРАЛ", якою керував 29-річний житель Вижницького району.

Унаслідок дорожньо-транспортної пригоди 24-річна пасажирка мікроавтобуса отримала численні тілесні ушкодження та померла в реанімаційному відділенні місцевої лікарні. Тіло загиблої поліцейські направили для проведення судово-медичної експертизи.


Водія, ймовірно причетного до скоєння летальної ДТП, поліцейські затримали у порядку ст. 208 (Затримання уповноваженою службовою особою) Кримінального процесуального кодексу України.

Відомості про дорожньо-транспортну пригоду слідчі поліції внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 2 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України.

 


Читайте більше на CvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews