На Буковині провели в останній шлях трьох Воїнів

14.06.2024 18:58   Опубліковано : Іванна Капустянська
Джерело: CvNews

14 червня у Чернівецькій області прощаються з трьома військовими, які загинули на війні з РФ, – Павлом Чеботарем, Андрієм Мельничуком та Владиславом Федоряком.

Про це повідомили на сторінці обласної ради у Facebook.

Солдат Павло Чеботар загинув поблизу Новоселівки Донецької області. Йому було 38 років. Він служив на посаді сапера. З військовим попрощалися в рідному селі Шилівці Дністровського району.

Старший солдат Андрій Мельничук служив у військовій частині А0342. Йому було 26 років, йдеться на Facebook-сторінці Петровецької громади. З військовим попрощалися у селі Верхні Петрівці Чернівецького району.

З 28-річним солдатом Владиславом Федоряком, воїном військової частини А4699, попрощалися у селі Хлівище Чернівецького району. Він загинув поблизу Новопокровського Донецької області під час виконання бойових завдань, повідомили на Facebook-сторінці Ставчанської сільської ради.


Читайте більше на CvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews