На Буковині знайшли тіло хлопчика, який зник під водою у Дністрі

14.06.2024 19:08   Опубліковано : Іванна Капустянська
Джерело: CvNews

14 червня у селі Гордівці Чернівецької області рятувальники знайшли тіло підлітка, який зник під водою у Дністрі. Пошуки хлопця тривали майже дві доби.

Про це повідомили на сайті управління нацполіції області.

Тіло знайшли приблизно за 18 кілометрів від місця зникнення, його направлять для проведення судово-медичної експертизи.

12 червня до рятувальників надійшло повідомлення, що у селі Рухотин Клішковецької громади під водою зникла дитина. На місці зʼясували, що під час купання почали тонути троє хлопців. Одного з них очевидці змогли витягнути на берег, а інші хлопці зникли під водою. Про це повідомили на сторінці ДСНС в Чернівецькій області у Facebook.

Тіло другого хлопця виявили місцеві на відстані близько півтора кілометра від місця зникнення. Пошуки третього хлопця 2009 року народження тривають.

У прокуратурі повідомили про початок розслідування щодо неналежного виконання педагогом професійних обов’язків, що призвело до загибелі дітей.

За даними слідства, 12 червня вчитель повів учнів 9 класу, які відвідують його гурток, на відпочинок до Дністра. Під час купання двох 15-річних хлопців віднесло течією.


Читайте більше на CvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews