Втеча за 12 тисяч євро: на Буковині затримали 24 ухилянтів, які намагалися незаконно втекти до Молдови (ВІДЕО)

27.06.2024 18:09   Опубліковано : Іванна Капустянська
Джерело: CvNews

На Буковині затримали понад два десятки чоловіків, які ймовірно намагалися незаконно перетнути кордон з Молдовою. Ймовірно, за це вони загалом заплатили майже 300 тисяч євро.

Про це повідомили на сайті Державної прикордонної служби.

За інформацією прикордонників, організатори незаконного перетину кордону кілька днів збирали військовозобов'язаних в одному з населених пунктів Одещини, щоб одночасно переправити їх до Молдови. Чоловіків завантажили в автомобіль та везли на територію прикордонного відділу "Кельменці". Далі їх мали пішки провести до кордону поза пунктами пропуску.

Поблизу кордону 24 чоловіків затримали прикордонники. Це були жителі Київської, Тернопільської, Івано-Франківської, Рівненської, Чернігівської, Вінницької, Запорізької, Хмельницької, Дніпропетровської, Чернівецької та Львівської областей.

За інформацією прикордонної служби, кожен з них заплатив за незаконний перетин кордону по 12 тисяч євро. На них склали адмінпротоколи.

Наразі прикордонники встановлюють, де перебувають організатори незаконного перетину кордону. Їм загрожує від трьох до п'яти років ув'язнення.

 


Читайте більше на CvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews