На Буковині п'яний священник врізався на КАМАЗі у стовп, побив патрульну та намагався забрати у неї зброю

19.08.2024 10:12   Опубліковано : Іванна Капустянська
Джерело: CvNews

«Драгер» показав перевищення допустимої норми алкоголю в крові у майже 10 разів.

Про це повідомляє Нацполіція Чернівецької області.

Інцидент стався у неділю 18 серпня в с. Мольниця. Відомо, що після того, як водій вантажівки, священнослжитель, врізався у стовп, він втік з місця пригоди на цьому ж транспортному засобі.

Правоохоронці виявили порушника і вантажівку. Під час спілкування із 42-річним кермувальником поліцейські помітили у нього явні ознаки сп’яніння та запропонували пройти відповідний тест на місці.

Результат алкотестеру «Драгер» показав 1,94 проміле.

У подальшому під час складання адміністративних матеріалів водій почав себе агресивно поводити, чинити опір працівниці патрульної поліції: завдав тілесних ушкоджень та намагався заволодіти її вогнепальною зброєю. Поліцейську госпіталізовано до медичного закладу.

Правоохоронці не допустили заволодіння зброєю та затримали чоловіка у порядку ст. 208 (Затримання уповноваженою службовою особою) Кримінального процесуального кодексу України.

Відносно кермувальника складено адміністративний протокол за статтею 130 (Керування транспортними засобами у стані сп'яніння) Кодексу України про адміністративні правопорушення.

Також слідчі поліції внесли відомості про подію до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 2 ст. 342 (Опір працівникові правоохоронного органу) Кримінального кодексу України.

Досудове розслідування триває.


Читайте більше на CvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews