У Чернівцях оголосили новий тендер на встановлення модульної вбиральні

13.09.2024 00:02   Опубліковано : Іванна Капустянська
Джерело: CvNews

У Чернівцях оголосили новий тендер на встановлення модульної вбиральні у парку імені Юрія Федьковича. З попереднім підрядником, який мав завершити роботи до 10 вересня, розірвали договір — він втратив частину виробництва через війну й зміг би відновити повноцінну роботу не раніше весни.

Про це у коментарі Суспільному повідомила заступниця директора міського департаменту транспорту Аліна Парпауц.

"Це задовгі терміни. З ним розірвали договір та оголосили новий тендер. Встановлення вбиральні плануємо розпочати до кінця року", – каже Парпауц.

Раніше у парку був громадський туалет, але його демонтували через аварійність. Як і у попередньому тендері, очікувана вартість облаштування модульної вбиральні становить понад 1,6 мільйона гривень, йдеться на сайті Prozorro.

За умовами торгів, вбиральня має мати одну кабіну для чоловіків та жінок й ще одну для людей з інвалідністю та батьків з немовлятами.

Там буде сповивальний столик для немовлят, раковина та сушка для рук, вентиляція. Оскільки вбиральня автоматизована, має бути передбачена кнопка виклику диспетчера у разі помилки.

Вбиральню планують зробити платною – оплатити вхід можна буде банківською картою. Про це Суспільному раніше повідомили у міському департаменті транспорту та окремих питань комунального господарства.

Подаватися на торги можна до 19 вересня. Підприємство, яке виграє тендер, має завершити роботи до грудня.


Читайте більше на CvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews