На Буковині прощаються з двома полеглими бійцями

07.10.2024 11:03   Опубліковано : Іванна Капустянська
Джерело: CvNews

7 жовтня у Чернівецькій області прощаються з двома військовими, які загинули у боях проти російської армії, – Богданом Коханюком та Валерієм Борцем.

Про це повідомили на сторінці Чернівецької обласної ради у Facebook.

Богдан Коханюк служив у військової частини 3057 Національної гвардії. У 18 років Коханюк долучився до механізованого батальйону 67-ї бригади Добровольчого українського корпусу, яка складалася з буковинців. Брав участь у бойових діях на Донеччині.

Торік у липні Коханюк отримав кульове поранення на Куп’янському напрямку. Після реабілітації перевівся в інший підрозділ, бо не хотів служити в тилу.

Про це повідомили у Facebook громадської організації "Тактична група 4.5.0", в якій Коханюк проходив вишколи. Військовий загинув у місті Торецьк. З ним прощаються об 11:00 на Садгірському кладовищі у Чернівцях.

Солдат Валерій Борець був сапером військової частини А4820. Його мобілізували торік у січні. Борець загинув 23 квітня на Покровському напрямку – деякий час бійця вважали зниклим безвісти. Військовому було 54 роки. Про це повідомила у Facebook Новодністровська міська голова Наталія Цимбалюк.

Прощання з військовим розпочалося о 09:30 у Новодністровську.


Читайте більше на CvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews