Троє вчителів з Буковини отримали почесні звання від президента України

08.10.2024 10:20   Опубліковано : Іванна Капустянська
Джерело: CvNews

Троє вчителів з Чернівецької області отримали почесні звання від президента України. Їх відзначили за розвиток освіти, багаторічну працю та професіоналізм.

Про це йдеться в указі президента від 3 жовтня.

Заслуженими вчителями України з Буковини стали:

  • Василь Меленчук – вчитель географії Ржавинецької опорної школи, що в Юрковецькій громаді. З початку повномасштабної війни він долучився до тероборони. Воював на Харківщині, а також у Часовому Яру та Авдіївці, що на Донеччині. Про це повідомив у Facebook начальник ОВА Руслан Запаранюк. Зараз викладає предмет "Захист України", повідомила у Facebook вчителька Галина Осадчук.
  • Олена Кожухар – вчителька української мови та літератури. З 2021 року вона очолює Суховерхівську школу у Кіцманській громаді;
  • Звання "Народний вчитель України" присвоїли вчительці правознавства Вижницького ліцею Наталії Черкач. Також вона є заступницею директора з науково-методичної роботи. У Facebook ліцею повідомили, що у квітні Черкач призначили довічну державну стипендію. Вона також має звання Заслуженої вчительки України.

 

Читайте більше на CvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews