Буковинка, ймовірно, вчиняла домашнє насильство над чоловіком – їй загрожує до двох років ув'язнення

17.10.2024 20:48   Опубліковано : Іванна Капустянська
Джерело: CvNews

У Чернівецькій області повідомили підозру 48-річній жінці за домашнє насильство щодо свого чоловіка. Ймовірно, вона систематично кривдила його, а під час однієї зі сварок вдарила лопатою – за це її раніше засудили до громадських робіт.

Про це повідомили на сайті Нацполіції Буковини.

За інформацією правоохоронців, 42-річний житель Неполоковецької громади написав заяву до поліції, що його дружина вчиняє фізичне насильство щодо нього. У поліції з'ясували, що жінка під час сварки вдарила його лопатою. В цей час, ймовірно, була нетверезою.

За цим фактом поліція скерувала матеріали розслідування до Кіцманського районного суду, який визнав жінку винною й призначив їй 150 годин громадських робіт як покарання.

Крім цього, правоохоронці не раз складали на жінку протоколи за домашнє насильство, порушення заборонного припису, а також забороняв їй у будь-який спосіб контактувати з чоловіком.

У повідомленні йдеться, попри профілактичні бесіди щодо недопущення насильства, жінка продовжувала вчиняти домашнє насильство над чоловіком. Через це їй повідомили підозру – тепер жінці загрожує до двох років ув'язнення.


Читайте більше на CvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews