За 15 000 євро переправляли до Румунії: двом буковинцям оголошено про підозру

24.10.2024 10:33   Опубліковано : Іванна Капустянська
Джерело: CvNews

За процесуального керівництва прокурорів Чернівецької обласної прокуратури двом жителям Чернівецького району повідомлено про підозру  за фактом незаконного переправлення осіб через державний кордон України (ч. 3 ст. 332 КК України). 

Про це йдеться у пресслужбі прокуратури Чернівецької області.

За даними слідства,  підозрювані за грошову винагороду налагодили канал незаконного переправлення чоловіків за кордон. Встановлено, що за 15 500 євро вони забезпечили незаконну переправу поза пунктами пропуску до Румунії  для двох військовозобов’язаних чоловіків.

Підозрювані організували  трансфер чоловіків до прикордоння, надали їм вказівки, як непоміченими дістатись лінії розмежування українсько-румунського кордону. Організаторів затримали правоохоронці у порядку ст. 208 КПК України одержання частини обумовлених коштів.

Досудове розслідування у зазначеному провадженні здійснювали слідчі СУ ГУНП у Чернівецькій області за оперативного супроводу Управління стратегічних розслідувань та  31 прикордонного загону.


Читайте більше на CvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews