У Путильській лікарні на Буковині оголосили повторний тендер на понад 34 мільйони гривень

28.10.2024 16:48   Опубліковано : Іванна Капустянська
Джерело: CvNews

У Путильській багатопрофільній лікарні Чернівецької області розірвали договір із підрядником і оголосили тендер повторно. Фірма "АМВ СЕРВІС" мала до кінця року капітально реконструювати приміщення дитячого та реанімаційного відділень і побудувати приймальне за 23 мільйони гривень.

Про це пише "Суспільне" з поиланням на тендер.

Наразі в лікарні оголосили новий тендер на понад 34 мільйони гривень, щоб обрати іншого підрядника. Тендерні пропозиції можна подавати до 30 жовтня.

Торік вартість робіт, відповідно до попереднього тендеру, складала майже 23 мільйони гривень. Водночас підрядник виконав роботи на майже вісім мільйонів.

Директор Путильської багатопрофільної лікарні Ігор Яновський у коментарі Суспільному підтвердив, що ці роботи мають виконати до кінця 2026 року. Ремонт роблять за гроші, які лікарня заробила за послуги, законтрактовані з національною службою здоров'я. Співфінансування наразі знайти не вдалося.

Реанімаційне відділення капітально відремонтують, щоб мати змогу розмістити достатню кількість ліжок для пацієнтів, а також облаштувати спеціальний бокс для інфекційних хворих. Також реконструюють дитячі відділення.

Про це у коментарі Суспільному раніше розповідала головна бухгалтерка лікарні Оксана Крижановська.

У будівлі встановлять пандуси для маломобільних людей, замінять водопровідні мережі й освітлення, встановлять протипожежну безпеку, а також проведуть вихід в укриття.

Реконструкцію приміщень мало проводити чернівецьке підприємство "АМВ СЕРВІС", яке понад п'ять років займається будівництвом. Вони були єдиними учасниками попереднього тендеру та запропонували провести роботи за майже 23 мільйони гривень. За умовами тендеру, завершити роботи мали до кінця 2024 року.

 

Читайте більше на CvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews