У Києві відкрили пам'ятник Мирославу Мислі

23.04.2018 18:46   Опубліковано : Український Новинар
Джерело: Правий сектор

21 квітня 2018 року в Києві був відкритий пам’ятник загиблому бійцю та націоналісту Мирославу Мислі. Сквер, у якому розташований пам’ятник, тепер також носитиме його ім’я.

Мирослав Мисла – активний учасник Майдану, боєць, польовий журналіст радіо «Голос Свободи». З перших днів російсько-української війни перебував на фронті, спочатку - у складі батальйону «Січ», згодом вступив до лав добровольчої чоти «Закарпатська Січ». Пройшов бої за Донецький аеропорт та в с. Піски. Помер на Луганщині при безпосередньому контакті з ворогом, отримавши смертельне поранення.

Вшанувати пам’ять Героя прийшли Андрій Тарасенко, лідер політичної партії «Правий сектор», Олег Тягнибок лідер партії «Свобода» та лідери громадських організації.

- Сучасній молоді є ким пишатися, на кого орієнтуватися, кого наслідувати, - сказав про Мирослава Андрій Тарасенко під час своєї промови.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Правий сектор