Білорус пропонував хабара буковинському прикордоннику

21.06.2018 09:36   Опубліковано : Наталія Чернівецька
Джерело: pik.cn.ua

На Буковині офіцерами відділу внутрішньої безпеки Чернігівського прикордонного загону відбулося затримання іноземця.

20 червня військовою прокуратурою Чернігівського гарнізону Центрального регіону України в межах пункту пропуску «Сеньківка» відділу прикордонної служби «Гірськ» Чернігівського прикордонного загону викрито та затримано громадянина Республіки Білорусь.

Громадянин Білорусі надав старшому прикордонних нарядів лейтенанту Державної прикордонної служби неправомірну вигоду у розмірі 100 доларів США за пропуск без законних на те підстав на територію України.

Встановлено, що правопорушник попередньо отримав рішення про відмову в оформленні в’їзду до України і вирішив, що надавши хабар українському прикордоннику, зможе безперешкодно оформити прибуття до України.

Прикордонник категорично відмовився від отримання неправомірної вигоди, доповів про дану пропозицію керівництву Чернігівського прикордонного загону та повідомив правоохоронні органи.

На даний час вказані грошові кошти у затриманого вилучено, тривають першочергові слідчі дії.

За матеріалами http://pik.cn.ua 

null
Фото http://pik.cn.ua 

 


Читайте більше на CvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: pik.cn.ua