На Рівненщині відкрили корекційний табір для дітей з аутизмом «АУТКЕМП» (Відео)

12.07.2018 19:43   Опубліковано : Наталія Рівненська
Джерело: ritm.tv

На Рівненщині 6 липня відкрили корекційний табір «АУТКЕМП». Заклад працює на базі дитячого оздоровчого закладу «Світанкова зоря», що у селі Олександрія Рівненського району.

Це восьмий за рахунком корекційний табір, який збирає дітей із аутизмом з усієї України.

Працювати із дітьми з аутизмом на Рівненщину приїхали кваліфіковані спеціалісти із усієї України: Києва, Харкова, Ужгорода, Львова та Рівного. Під їхньою опікою діти проходитимуть іпотерапію, музичну, ігрову, ЗС-терапію та адаптивну фізкультуру.

Серед тренерів є і високофункціональний аутист із США Біл Пітерс. Він вдало соціалізувався у суспільство. Своїм досвідом Біл  ділиться із тренерами табору «АУТКЕМП», а власним прикладом демонструє батькам, що за щастя їхніх дітей варто боротися.

Закриття табору відбудеться 20 липня. Організатори сподіваються, що свіже повітря, інтерактивні вправи та професійні спеціалісти допоможуть дітям з аутизмом відчувати себе впевненіше та щасливіше.

Детальніше про табір «АУТКЕМП» дізнавалися журналісти ТРК «Ритм TV».

За матеріалами https://ritm.tv 


Читайте більше на RvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: ritm.tv