Погода в Україні на п'ятницю, 13 липня

12.07.2018 22:23   Опубліковано : Український Новинар
Джерело: UaNews

У п'ятницю в Україні очікується переважно мінлива хмарність. Майже на всій території країни буде суха погода. У північних, західних і центральних областях можливий невеликий дощ. Температура повітря вночі коливатиметься в межах +15...+24 градусів, удень +23...+34. Вітер змінних напрямків, переважно східний, північний, північно-східний, південний і південно-східний, 1-7 м/с.

У північних областях переважатиме хмарна погода. У регіоні очікується дощова погода за даними Sinoptik.ua. Вночі повітря охолодитися до +16...+19 градусів, удень стовпчики термометрів піднімуться до +23...+27. Вітер північно-східний, південно-східний, східний і північний, 1-4 м/с.

У південних областях буде хмарна погода з проясненнями. У регіоні опадів не передбачається. Уночі стовпчики термометрів покажуть +15...+18 градусів, удень повітря прогріється до +28...+34. Вітер переважно східний, північно-східний, південний і південно-східний, 1-4 м/с.

У Криму буде хмарно з проясненнями. На півострові опадів не передбачається. Уночі температура повітря складе +18...+24 градусів. Денна буде коливатися від +27 до +32. Вітер північний, північно-східний, південно-східний та східний, 1-6 м/с.

У східних областях — хмарна погода з проясненнями. У більшій частині регіону без опадів. Уночі градусники покажуть +15...+19, денна температура повітря складе +30...+34 градусів. Вітер переважно північно-східний, східний і південно-східний, 1-5 м/с.

У західних областях — хмарна погода. У регіоні очікується дощова погода. Температура повітря вночі опуститься до +12...+16 градусів, удень підніметься до +19...+25. Вітер північно-східний, східний і північний, 1-6 м/с.

У Карпатах — мінлива хмарність. У регіоні очікується суха погода. Температура повітря вночі +14...+15, удень +20...+22 градусів. Вітер східний, північно-східний і північний, 1-4 м/с.

У центральних областях переважатиме хмарна погода. У регіоні очікується дощова погода. Вночі стовпчики термометрів покажуть +15...+18 градусів, удень — від +24 до +29. Вітер північний, східний, північно-західний і північно-східний, 1-4 м/с.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: UaNews