У центрі Львова буде підземний сміттєвий майданчик

Гроші з міського бюджету на майданчик для ТПВ не передбачені.

20.10.2018 09:49   Опубліковано : Патрік Скеля
Джерело: LV Область.Онлайн

Інноваційне для Львова вирішення твердих побутових відходів застосують до кінця року.

Читайте також

Фінансові порушення обсягом у 47,8 млн грн, або як у Садового крали гроші на смітті
Львівське сміття знову знайшли на Івано-Франківщині
Контролювати вивіз сміття львів'яни будуть через онлайн-додаток

У центральній частині міста Львова вже до кінця 2018 року встановлять підземний сміттєвий майданчик, пише - LV Область.Онлайн.

Відповідне рішення ухвалили у п'ятницю, 19 жовтня, на засіданні виконавчого комітету Львівської міської ради. У рішенні зазначається, що такий майданчик для збору сміття у Львові встановить приватна компанія, яка вивозить з міста відходи «Грінера Україна».

Як зазначається у рішенні виконкому, нові підземні майданчики для збору ТПВ у Львові встановлять на вулиці Словацького,16. Там планують вмонтувати чотири контейнери, два з яких буде для змішаних відходів, один для скла та інший для паперу, пластику та ін.. Зазначається, що львів’яни повинні сортувати сміття, оскільки перевізник вивозитиме відходи різними автомобілями. Серед переваг такої інновації це те, що відходи не створюють неприємного запаху в місті.


Читайте більше на LvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: LV Область.Онлайн