У Морочному розпочали будівництво сільської амбулаторії

03.11.2018 22:30   Опубліковано : Яна Замкова
Джерело: RvNews

Це перша нова сільська лікарська амбулаторія, яку збудують найближчим часом на Зарічненщині.

Згідно проекту амбулаторія займатиме площу 251,74 м. кв. та земельну ділянку 0,89 га. На території також буде службове житло для лікаря та гараж для медичного транспорту.

З метою визначення місця розташування амбулаторії та обговорення ряду технічних моментів голова райдержадміністрації Анатолій Смаглюк, заступник голови райдержадміністрації Сергій Ширінга та директор комунального некомерційного підприємства «Зарічненський районний центр первинної медичної (медико-санітарної) допомоги» Зарічненської районної ради Михайло Машталяр здійснили робочу поїздку до с. Морочне. На місці керівники району спільно з сільським головою Олександром Захаревичем визначили місце розташування майбутньої амбулаторії та обговорили технічні деталі майбутнього будівництва з депутатами сільської ради і членами виконкому.

Тут інтенсивно ведуться будівельні роботи, які проводить колективне підприємство «Зарічненська міжгосподарська кооперативна шляхо-будівельна дільниця №6».

Головним критерієм будівництва амбулаторії в с Морочне є географічне розташування населеного пункту, таким чином отримувати медичну допомогу зможуть і жителі найближчих сіл, і значна кількість населення безпосередньо в самому селі. Найближчим часом таке ж будівництво розпочнеться і у с Кухітська Воля.

 

 


Читайте більше на RvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews