Дмитро Добродомов: «Подолавши корупцію, ми можемо кардинально змінити країну»

17.11.2018 19:53   Опубліковано : Новини Тернопілля
Джерело: TeNews

Лише на митниці щороку розкрадається оборонний бюджет країни. Про це заявив народний депутат, лідер партії «Народний контроль» Дмитро Добродомов під час візиту до Тернополя.

null

«Сьогодні країну роздирає корупція. Як на рівні малих містечок, так і в найвищих кабінетах країни. Це – одна з головних проблем держави. Щороку на митниці зникає щонайменше 100 млрд грн. А тим часом три роки у Верховній Раді ігнорується наш законопроект про бек-офіси на митницях. Це система, яка повністю автоматизує рух продуктів на митниці й усі дані можна буде відстежити онлайн», – пояснив нардеп.

null

Добродомов додав, що у місті Дрогобич на Львівщині «Народний контроль» реалізував свій Антикорупційний план, після чого місто почало розвиватися.

«Одним з пунктів нашого плану є повна прозорість та підзвітність влади перед мешканцями міста. І вже цього року місто стало переможцем у номінації «Відкрите місто 2018». У Дрогобичі активно впроваджено низку електронних сервісів, які загалом забезпечують відкритість та прозорість місцевого самоврядування, налагодження комунікації з громадою та бізнесом. У місті ремонтують дороги, ставлять освітлення, відкрили два басейни. Просто гроші, які раніше розкрадалися, зараз йдуть на потреби, які закладені у бюджеті! Ось це ми і зробимо на рівні держави», – наголосив він.

null

 

null

 


Читайте більше на TeNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: TeNews