На Львівщині визначили кращий взвод Збройних Сил України

28.11.2018 21:29   Опубліковано : Патрік Скеля
Джерело: Щоденний Львів

Упродовж тижня в Міжнародному центрі миротворчості та безпеки Національної академії сухопутних військ тривав конкурс на кращий однотипний підрозділ Збройних Сил України серед механізованих (мотопіхотних), десантно-штурмових (повітряно-десантних), морської піхоти взводів, який відбувався вперше в новітній історії українського війська, пише - Щоденний Львів.

Конкурс відбувався у форматі комплексного тактичного завдання на єдиному тактичному фоні за основними предметами бойової підготовки й передбачав проведення випробувань у кількох номінаціях: спортивна, професійна, а також оцінювалась злагодженість дій підрозділу. Зокрема, в спортивній номінації військовослужбовці змагалися в естафеті, подоланні смуги перешкод за стандартами НАТО, а також пейнтболі.

Професійна номінація складалася із виконання вправ стрільб та водіння бойових машин. В останній номінації оцінювалися тактичні дії взводу в обороні та наступі, виклику вогню артилерії.

За підсумками випробувань, трете місце посіли військовослужбовці 30-ї окремої механізованої бригади, друге місце отримали представники 36-ї окремої бригади морської піхоти. А перемогу у конкурсі і право впродовж року називатися кращим взводом ЗС України вибороли воїни 93-ї окремої механізованої бригади.

Про це повідомили у вівторок, 27 листопада, в прес-службі Львівської обласної ради.


Читайте більше на LvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Щоденний Львів