У місті на Тернопільщині приватне підприємство тиждень саботує вивезення сміття (Фото)

11.01.2019 08:13   Опубліковано : Новини Тернопілля
Джерело: Терен

Через саботаж приватного підприємства, з котрим у Кременці укладений договір на вивіз ТВП, чистити місто від сміття вимушені комунальники. Ще від 5 січня ПП «Катруб» повністю ігнорує свої зобов’язання, - пише Терен.

«Роботу з очищення міста від сміття проводять сьогодні комунальні служби Кременецької міської ради. У зв’язку з тим, що ПП «Катруб» ігнорує виконання своїх обов’язків згідно з договором, працівники комунальних підприємств вимушені не лише виконувати власну роботу, а й вивозити ТПВ замість підрядника. Проте, ми докладаємо усіх зусиль, аби наше місто було чистим, особливо у ці святкові дні, попри будь-які обставини», – повідомляють у Кременецькій міській раді.

Чищення контейнерів та прилеглих територій, які сильно засмітилися за тиждень, ускладнюється тим, що комунальні підприємства не мають відповідної техніки. Саме тому надалі у міській раді вирішуватиметься питання із придбання власного сміттєвоза задля покращення якості послуг зі збирання та вивезення ТПВ.


Читайте більше на TeNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Терен