Короп, запечений у духовці

19.01.2019 19:43   Опубліковано : Новини Тернопілля
Джерело: НОВА...

Короп, запечений у духовці, дуже простий і швидкий у приготуванні.

Вам і вашим рідним сподобається такий незвичайний рецепт такої звичної для нас риби, як короп. Потіште себе і близьких.

Приготування:

1. Рибу почистіть, зробіть уздовж невеликі надрізи, починаючи від хребта, для того, щоб у фаршированій рибі не було дрібних кісточок.

2. Коропа натріть сіллю і перцем, залиште в холодному місці щонайменше на одну годину, можна на ніч.

3. Цибулю наріжте півкільцями, моркву натріть на тертці і злегка протушкуйте на олії 5 хвилин, щоб овочі підсмажилися не сильно, можна додати ложку води.

4. Коли овочі охолонуть, половину викладіть на дно форми, в якій будете запікати рибу, а другою половиною нафаршируйте коропа.

5. Запікайте в духовці за температури 180 °С 15 хвилин.

6. Наріжте кільцями один помідор і викладіть на рибу, готуйте ще 5–10 хвилин.

7. За 5 хвилин до готовності полийте запеченого коропа вершками.


Читайте більше на TeNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: НОВА...