Костопільські легкоатлети привезли золото із зимового чемпіонату

10.02.2019 14:14   Опубліковано : Людмила Марчук
Джерело: RvNews

Спортсмени з Костополя, що в Рівненській області, вихованці Костопільського спортивного ліцею взяли участь у зимовому чемпіонаті України серед юнаків та дівчат, що відбувся у Сумах. Наші спортсмени привезли додому безліч нагород. Про це повідомляє пише Північ-інфо.

У Сумах пройшов зимовий чемпіонат України. У ньому брали участь легкоатлети 2002 року народження.

Костопільські спортсмени показали висів рівень. З бігу на 800 метрів золото виборола Світлана Жульжик, другою фінішувала Юлія Юніч з нормативом, аналогічним нормативу кандидата у майстри спорту.

Золото з бігу на 1500 м та бронзу – з бігу на 3000 м одержала Марія Козлюк. Ще одне золото на 3000 м виборола Яна Боровець.

Уляна Рачинська та Тарас Товкач посіли четверте місце у стрибках в довжину, а Юрій Ткачук «вибігав» сьоме місце на 3000 м та восьме на 1500 метрів.

На другому Чемпіонаті України з легкої атлетики, де змагалися вже юніори, Світлана Жульжик завоювала золоту медаль з бігу на 800 м, Яна Боровець здобула бронзу в забігу 3000 м. Також бронзу з естафетного бігу отримала випускниця ліцею Аліна Тильман.

Залікові очки принесли: 7 місце – Яна Боровець з бігу на 1500 м та 8 місце у цьому ж виді в Уляни Рачинської, також Уляна посіла 9 місце з бігу на 800 м, 11 місце у Юрія Ткачука з бігу на 3000 м та 12 місце у Катерини Дмитренко у стрибках в довжину. Про це повідомила «Освіта Рівненщини».

 


Читайте більше на RvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews