«Креативна книга» Олени Медведєвої - виставка у музеї Уласа Самчука

15.03.2019 20:35   Опубліковано : Яна Замкова
Джерело: RvNews

У день народження  Ліни Костенко - 19 березня, о 12 годині, в приміщенні Літературного музею Уласа Самчука відбудеться відкриття інтерактивної виставки «Креативна книга» Олени Медведєвої, інформує сайт музею.

Олена Медведєва є автором книг для дітей, членом Національної спілки письменників України  та Національної спілки журналістів України, лауреатом літературних премій імені М. Дубова та  У. Самчука. Також Олена Анатоліївна є ініціатором та фундатором авторського видавництва книг ручної роботи «Креативна книга». Вона - офіційний і єдиний в Україні автор трьох вишиваних шрифтів. Майстриня вишиває трьома мовами: українською, англійською та польською. Саме їй належить ідея щодо започаткування мистецького ручного книготворення в Україні.

         На сьогодні видавництво налічує  понад тридцять  артбуків. Техніка виконання кожної митецької книги індивідуальна, розроблена  Оленою Медведєвою та майстрами Рівного. І саме ці унікальні книги, яким нема аналогів у світі, ви зможете побачити в нашому музеї!


Читайте більше на RvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews