У Теребовлі завершується будівництво казарм покращеного планування для майже 400 контрактників-артилеристів

15.04.2019 23:43   Опубліковано : Новини Тернопілля
Джерело: TeNews

На Тернопільщині у райцентрі Теребовля на фінішну пряму вийшло будівництво казарм покращеного планування для військовослужбовців служби за контрактом окремої артилерійської бригади оперативного командування «Захід». Загалом у цьому місті здійснюється будівництво трьох житлових споруд. Як повідомив заступник начальника управління – головний інженер Західного територіального квартирно-експлуатаційного управління полковник Василь Стеців у цих казармах покращеного планування невдовзі проживатимуть 375 військовослужбовців.

– Зовнішні роботи по фасаду уже практично завершено та на даний час триває облаштування в середині приміщення, так звані внутрішні оздоблювальні роботи – сантехнічні та електромонтажні. Після цього залишиться встановити меблі та здійснити благоустрій території, – зазначив полковник Василь Стеців.

Очікується, що завершальний етап будівництва казарм у Теребовлі триватиме півтора-два місяця і після цього  житло можна буде вводити в експлуатацію. Загалом на спорудження трьох двоповерхових будівель у Теребовлі із державного бюджету України було виділено майже 44 мільйони гривень.

Василь Лабай, спеціальний кореспондент Інформагентства Міноборони


Читайте більше на TeNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: TeNews